Live muziek tijdens uw Trouwceremonie

Live Muziek tijdens jullie huwelijksdag! SilQ weet als geen ander hoe belangrijk live muziek kan zijn tijdens deze trouwceremonie. Door de combinatie van alleen Piano en Zang creëren wij een intieme sfeer. Wij spelen graag de liedjes die voor u een speciale betekenis hebben. Omdat alles live gespeeld wordt, zijn zeer flexibel. Bij het afdraaien van een CD duurt het liedje zolang als het duurt. Wij kunnen improviseren zodat alles qua timing goed uitkomt. Wij kunnen het nummer langer of korter maken, waardoor het geen storend moment oplevert als de ambtenaar aan het tekenen is en de muziek ineens stopt. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Live Muziek tijdens uw huewelijksceremonie
Live Muziek tijdens huwelijkceremonie

de Trouwceremonie

Live Muziek kan jullie persoonlijke verhaal tijdens de ceremonie vertellen. Hoe mooi is het als u samen bij binnenkomst wanneer uw genodigde al gearriveerd zijn, met één van jullie favoriete liedjes door ons wordt binnengeleid. We spreken ruim voor die dag alles goed door, zodat alles vlotjes verloopt. In overleg bepalen we samen de liedjes en op welk moment u deze wenst te horen. Wij komen met een zwarte vleugel zodat het visuele ook meedraagt aan deze geweldige dag. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust wij staan open voor suggestie en ideeën.

 

Trouwceremonie en live muziek
Live Muziek tijdens uw Trouwceremonie

de Live Muziek

Om jullie nummers te kiezen is het belangrijk om samen te gaan zitten en te bedenken of jullie speciale nummers hebben.  Wanneer jullie tot een besluit zijn gekomen en weten hoeveel liedjes jullie willen horen, dan kijken wij samen graag in welke volgorde deze gespeeld gaan worden. Hieronder enkele suggesties:

 

Butterfly Kisses - Bob Carlisle

Altijd heb ik je Lief - Clouseau

The Greatest Love of All - Whitney Houston

To make you feel my love - Adele

Huwelijksceremonie en sfeermuziek
Sfeermuziek tijdens uw huwelijksceremonie

de Sfeer en sfeermuziek

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.