Live Achtergrondmuziek tijdens uw diner

Live muziek tijdens het diner

Kies voor de muzikale invulling van SilQ Muziek, eventueel aangevuld met extra entertainment. Deze allround en ervaren muzikanten serververen smaakvolle live muziek tijdens het diner op jullie mooie dag! In overleg met u, is er tussen de gangen door of na afloop altijd de gelegenheid om te dansen, swingen en mee te zingen. Live Muziek tijdens jullie diner, zorgt voor een ontspannen sfeer.

In overleg met u bekijken we de situatie, wenst u uitsluitend luistermuziek of mogen later ook de beentjes van de vloer? Ter plaatse kunnen wij samen improviseren, zodat uw dag nog meer bijzonder wordt. SilQ zal hier zijn volledige medewerking aan verlenen. 

Live Muziek tijdens een jubileum, receptie of diner
Live Muziek tijdens een jubileum, receptie of diner

Repertoire en de Songs...

Uiteraard bevat ons repertoire een breed scala aan muziekstukken en -stijlen. Wij houden rekening met de situatie. Ook het volume zullen wij aanpassen aan uw gelegenheid zodat er goed gesproken kan worden en de muziek niet overheerst. Wij proberen een zo'n breed mogelijk repertoire te laten horen zodat er voor ieder wat wils is. Wij spelen bijvoorbeeld songs uit het American Songbook, maar ook de huidige Top 40 songs ontbreken niet. Van Easy Listening tot Dance Classics

 

 

 

Live Muziek tijdens een diner
Live Muziek tijdens een diner

Live Muziek en de juiste Sfeer

U kent dat wel....zit u ergens te eten en komen de wel bekende liedjes via de CD speler of Mediaplayer voorbij. Veelal de zelfde songs en altijd op de zelfde manier vertolk. Wanneer u kiest voor live muziek is dat niet het geval. Door de intieme bezetting van Piano met Zang kunnen wij liedjes op stijlvolle wijze vertolken en arrangeren. Ook kunt u verzoeknummers aanvragen...wij vragen u dan tijdig contact met ons op te nemen zodat wij zeker zijn dat wij die avond uw favoriete liedje kunnen spelen. 

Sfeervolle muziek tijdens het diner
Sfeervolle muziek tijdens het diner