Live Muziek tijdens uw Ceremonie

Kiest u voor Live Muziek tijdens uw ceremonie? Dan draagt SilQ graag muzikaal bij aan deze mooie en bijzondere dag. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze dag voor u is. Regelmatig verzorgen wij live muziek tijdens diverse ceremonie's en merken dan hoe belangrijk live muziek kan zijn. In overleg spelen wij de liedjes die voor u een speciale betekenis of herinnering hebben. Neem daarom gerust contact met ons op, wij bekijken graag samen de mogelijkheden.

Live Muziek tijdens Uitvaart Afscheid
Live Muziek tijdens Uitvaart

Uitvaart | Afscheid

Muziek raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. Echte live muziek is in staat troost te bieden in de laatste momenten van het afscheid.  Met live muziek doet u bij het afscheid nog iets heel persoonlijks voor uw dierbare. Het zegt meer dan duizend woorden...warm, bijzonder en intiem. U vindt op deze pagina professionele muzikanten die als geen ander weten hoe uw afscheid in te vullen: met respect en invoelingsvermogen. 

Live Muziek tijdens Huwelijksceremonie
Live Muziek tijdens Huwelijksceremonie

Huwelijk | Bruiloft

Uw trouwfeest moet speciaal zijn en alles moet kloppen. Muziek is een onmisbaar onderdeel tijdens jullie trouwfeest of huwelijksceremonie! Naast live muziek voor jullie bruiloft kan SilQ zorgen voor aanvullend entertainment zodat jullie trouwfeest een onvergetelijke happening wordt! Bruiloft of Huwelijksfeest in de planning? Neem voor gepast muzikaal entertainment contact op met SilQ voor gepaste live muziek op jullie feest!

SilQ Live Muziek
SilQ Live Muziek

Contact

SilQ begrijpt wat u bedoelt...

 

 

Contact:

Diana van Putten +31(0)6-22225501

Ronald van Driel + 31(0)6-17298314

 

info@silqmuziek

www.silqmuziek.nl

www.livemuziekpianometzang.nl