Live muziek tijdens uw Huwelijksceremonie

De dag! Uw dag! U wenst het net even anders en unieker te doen en kiest voor live muziek. Live Muziek tijdens uw huwelijksceremonie geeft een volledige andere emotie en belevenis als het draaien van bijvoorbeeld een MP-3. Live muziek brengt u net dat stukje extra emotie wat die dag zo speciaal maakt. U heeft samen vast songs waarbij u een speciale herinnering heeft , het liedje waar u samen als eerste op danste of samen de eerste vakantie vierde of u de eerst kus gaf. Wij kijken graag samen met u naar de muzikale mogelijkheden, ondertussen hebben wij voor andere bruidsparen op verzoek al Noorse, Franse, Italiaans en Duitstalige liedjes gespeeld. Door de combinatie pianist en zangeres krijgt u een zeer intieme sfeer. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij werken graag mee om uw dag tot een onvergetelijke dag te brengen. 

 

Live Muziek tijdens Huwelijksceremonie
Huwelijksceremonie en Live Muziek

de Huwelijksceremonie

Muziek speelt een rol in het leven van iedereen. Of je nu een groot liefhebber bent of niet, je luistert naar muziek. Ook tijdens uw bruiloft mag muziek niet ontbreken! Muziek brengt emoties naar boven. Live Muziek kan jullie persoonlijke verhaal vertellen, of misschien wel dat van je dierbaren. Muziek kan daar een steentje aan bijdragen. Daarnaast zorgt het ook voor rustmomenten in de ceremonie tussen al het gepraat. We herinneren ons allemaal nog wel de traan van Maxima. Omdat haar vader niet bij het huwelijk aanwezig mocht zijn, speelde Carel Kraayenhof 'Adiós Nonino'. Het trillende lipje, de blik naar Wim-Lex en natuurlijk de tranen. Dit is wat muziek doet!

Live SAchtergrondmuziek tijdens Huwelijksceremonie
Live Muziek Huwelijksceremonie

de Live Muziek

Bij een kerkelijke ceremonie worden gemiddeld zo'n 6 tot 8 nummers ten gehore gebracht op de volgende momenten: binnenkomst, tussenzang, ontsteken huwelijkskaars, klaarmaken tafel, communie, Ave Maria en slotlied. Bij een wettelijke ceremonie zijn er meestal 3 tot 5 nummers mogelijk bij de gemeente. Deze momenten worden vaak muzikaal begeleid: binnenkomst, na huwelijkssluiting/kus, tijdens tekenen akte en een slotlied. Om de nummers te kiezen is het belangrijk om samen te gaan zitten en te bedenken of jullie speciale nummers hebben samen.  

Enkele suggesties:

 

Butterfly Kisses - Bob Carlisle

Altijd heb ik je Lief - Clouseau

The Greatest Love of All - Whitney Houston

To make you feel my love - Adele

Live Sfeermuziek tijdens Huwelijksceremonie
Sfeermuziek tijdens uw huwelijksceremonie

de Sfeer en sfeermuziek

Live muziek in plaats van CD?

Slechts 9% van alle bruidsparen kiest voor live muziek tijdens de ceremonie. Wanneer jullie besluiten om bij die 9 procent te horen, zijn jullie dus zeker uniek! Naast dat het kiezen voor live muziek jullie ceremonie unieker maakt, zijn er nog meer redenen waarom wij hier fan van zijn. Wat als jullie bijvoorbeeld echt een fantastisch nummer hebben samen, maar deze eigenlijk iets te up-tempo is voor een ceremonie? Wij kunnen dit lied langzamer maken, waardoor jullie toch jullie nummer kunnen beluisteren, maar de bruid niet in 2 tellen al bij het altaar staat. Daarnaast is het tekenen van de trouwakte een populair moment voor muziek, echter duurt dit moment vaak lang en zijn nummers niet langer dan 3 - 4 minuten. Wij kunnen het nummer langer maken, waardoor het geen awkward moment oplevert als de ambtenaar aan het tekenen is en de muziek ineens stopt.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.