22. februari 2018
Live Muziek tijdens uw Trouwceremonie. Live Muziek met piano en zang. Passende Live muziek voor uw trouwceremonie.

22. februari 2018
Live Muziek tijdens Huwelijksceremonie Trouwceremonie. Live muziek Huwelijk Bruiloft en huwelijksfeest

05. februari 2018
Op zoek naar een Zangeres voor uw Ceremonie of Bruiloft? Dat kan, SilQ verzorgd met zangeres Diana van Putten uw huwelijksceremonie, trouwceremonie of bruiloft.

05. februari 2018
Live Achtergrondmuziek tijdens Bruiloft of Feest. SilQ Muziek is gespecialiseerd in het verzorgen van live muziek tijdens ceremonie, borrel, receptie en bruiloft.

26. januari 2018
Live Muziek voor ceremonies, borrels, recepties, jubilea, businessborrels, verjaardag en meer... met pianist en zangeres

26. januari 2018
Live Muziek met Pianist en Zangeres voor uw feest, verjaardag, Businessevent, Diner, Borrel etc.

29. december 2017
Geluidsfragmenten van SilQ Live Muziek.

29. december 2017
Live Muziek tijdens een bruiloft is heel belangrijk. Bruidsparen zijn altijd zoekende naar een DJ die helemaal bij hen past en er bijvoorbeeld een feestje van kan maken. Maar vaak wordt er vergeten dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om muziek aan jullie bruiloft toe te voegen. Denk bijvoorbeeld eens aan live-muziek tijdens de ceremonie. Live-muziek geeft absoluut een extra beleving aan de ceremonie. Maar natuurlijk is live-muziek ook mogelijk tijdens het diner of de champagnetoast.

27. december 2017
Live Muziek voor uw feest party receptie verjaardag borrel haringparty ceremonie. Live achtergrondmuziek met pianist en zangeres.

21. december 2017
Live Achtergrondmuziek voor uw feest met Piano en Zang. Live Muziek met pianist (vleugel) en zangeres met uiteenlopend repertoire

Meer weergeven