Live Muziek tijdens Uitvaart

We praten er niet makkelijk over, en dat is begrijpelijk. Afscheid nemen van een dierbare is pijnlijk. Wanneer het afscheid goed geregeld is, is dat een geruststelling. Muziek raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. Echte live muziek is in staat troost te bieden. Wij hebben ervaring in het verzorgen van muziek tijdens het afscheid nemen. In overleg met u kiezen we de liedjes die wij op gepaste wijze met piano en zang vertolken.

Welke liedjes?

Sommige liedjes hebben een speciale lading of betekenis, of zegt juist iets over degene. Wij begrijpen dat maar al te goed. Graag geven wij u hieronder wat suggesties, maar andere opties zijn ook mogelijk.

 

Mijn Meisje - Simone Kleinsma

One Day I'll Fly Away - Randy Crawford

Angel - Sarah Mc Lachlan
Kon ik maar even bij jou zijn - Gordon

Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij

 

De juiste keuze...

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keus. Een live gespeeld liedje zegt zoveel over degene. In overleg met u bepalen we de songs!

 

tekstfragment

Mag ik dan bij jou schuilen/ Als het nergens anders kan

En als ik moet huilen/ Droog jij m’n tranen dan

Want als ik bij jou mag/ Mag jij altijd bij mij

Kom wanneer je wilt/ ‘k hou een kamer voor je vrij.

Als het einde komt/ En als ik dan bang ben,

Mag ik dan bij jou/ Als het einde komt,

En als ik dan alleen ben/ Mag ik dan bij jou?

Ervaring...

U kunt rekenen op onze ervaring. Een voorbeeld, zo worden wij jaarlijks gevraagd voor Wereldlichtjesdag. Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.